Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen haar deuren
Terug
Winkelopeningen

Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen haar deuren

1560 m² verkoopoppervlakte

Uitgebreid assortiment met meer dan 15.000 productreferenties

Brussel – Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen officieel haar deuren. De opening past volledig in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil elke klant immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan de moderne eisen en aankoopbehoeften van de klant. De winkel zal 7 dagen op 7 geopend zijn, ook op zon- en feestdagen. AD Delhaize Landen biedt een groot winkelcomfort met een zeer ruim assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, met veel aandacht voor verse producten. Ook vegetarische-, glutenvrije- en bioproducten hebben hun plaats in deze volledig vernieuwde winkel.

Altijd een Delhaize in je buurt
Het is zover. Vandaag opent de nieuwe AD Delhaize Landen haar deuren voor het publiek. Op die manier beschikken de inwoners en omwonenden over een nieuwe buurtwinkel. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van AD Delhaize Landen. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord.” zeggen Olivier en Julie de Mol, de zelfstandige uitbaters.

Story image
Story image

AD Delhaize Landen:

  • 30 medewerkers
  • 15.000 productreferenties, met een focus op verse producten
  • 1500 m² verkoopoppervlakte
  • 120 parkeerplaatsen
  • Ook open op zon- en feestdagen, van 8u00 to 13u00

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen, alleen of met kinderen, gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. AD Delhaize Landen werd gebouwd volgens het nieuwste AD-winkelconcept dat vooral wordt gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Ook wordt op de verschillende producten van de AD Delhaize Landen, de Nutri-Score aangeduid op de ESL-label. Dat helpt de klanten snel en gemakkelijk een gezondere keuze te maken.

AD Delhaize Landen biedt het allerbeste van Delhaize

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die afdelingen. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op. Bij het binnenkomen beland je meteen in de nieuwe afdeling bakkerij. Iedere dag worden ter plaatse vers brood en koeken afgebakken. "Daar zijn we echt trots op", zeggen Olivier en Julie. "Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds. We focussen ons op ieder moment van de dag."

In de fruit en groenten afdeling vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten, en dat tegen de scherpste marktprijzen.

Ook in de beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. Hier vindt de klant een ruim assortiment van vers vlees en charcuterie en een nieuwe versnijdingsstand. In de visafdeling vind je de lekkerste soorten vis en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis.

In de zuivelafdeling bieden we meer dan 650 referenties aan. Een gamma van Belgische en Franse dessertkazen worden gepresenteerd in een speciaal koelmeubel en dit om de klant te helpen zijn keuze te vergemakkelijken.

In de wijnafdeling vindt de klant makkelijk zijn weg. Wijnen uit alle hoeken van de wereld en biowijnen zijn continu in ons assortiment aanwezig. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klanten te blijven inspireren.

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes in opmars is, werd er een ruim assortiment vegetarische en bio producten voorzien, alsook gezonde voeding zoals glutenvrije-, dieet- en sportvoeding.

Ook de lokale specialiteiten krijgen hier hun verdiende plaats. “In de drankenafdeling zijn er bijvoorbeeld bieren van Bink, Wilderen en Tumulus en koffie van Noé. Lokale producent Pipo biedt fruitsappen, confituren en honing aan. Aanvullend kan je van Chateau Blehen vruchtensappen en appelchips ontdekken. In de zuivelafdeling werken we samen met Pannenkoeken Peter, de Hagelandse zuivelproducent De Melkerhei voor kazen en melkproducten, alsook producent De Melkweg voor verse rijstpap en chocopasta”, zeggen Olivier en Julie.

Aan de kassazone is de winkel uitgerust met traditionele kassa’s, maar ook moderne kassasystemen zijn aanwezig. Zo kan de klant kiezen om zijn producten zelf te scannen of gebruik te maken van de snelkassa.

Lokale integratie

AD Delhaize Landen wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel zorgt voor 30 nieuwe jobs die we lokaal invullen. We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten”, voegen Olivier en Julie hier aan toe. “We werken met mensen die stuk voor stuk een groot hart hebben voor voeding. Zij zullen voortdurend opleidingen krijgen om de beste service aan onze klanten te kunnen blijven aanbieden”.

Praktische informatie

AD Delhaize Landen
​Postlaan 7, 3400 Landen.

De winkel is 7 dagen op 7 open, op maandag van 13u00 tot 20u00, van dinsdag tot en met zaterdag van 8u00 tot 20u00 en op zon- en feestdagen van 8u00 tot 13u00.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management