Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize Fresh Atelier opent nieuw filiaal op de Meir in Antwerpen
Terug
Winkelopeningen

Delhaize Fresh Atelier opent nieuw filiaal op de Meir in Antwerpen

Focus op convenience en gezondheid

Brussel - Delhaize opent vandaag een nieuw Fresh Atelier op de Meir in Antwerpen. Met dit concept, dat in 2018 werd geïntroduceerd, wil Delhaize tegemoetkomen aan de noden van klanten die op zoek zijn naar extra verse, evenwichtige, flexibele en praktische maaltijdoplossingen. Het winkelconcept integreert digitale technologie in fysieke aankopen. Deze Delhaize Fresh Atelier, is gelegen op de Meir 121 in Antwerpen.

Story image

We kunnen er niet omheen: het consumentengedrag heeft de afgelopen jaren een echte metamorfose ondergaan. Convenience, flexibiliteit, gezondheid, digitalisering en mobiliteit zijn de centrale thema's van Delhaize Fresh Atelier. Denk maar aan de groeiende vraag naar gezonde en snelle lunches 'on the go' of het online bestellen van voeding via verschillende diensten. Delhaize wil letterlijk "mee met ‘t leven" van zijn klanten zijn. Nu gaat Delhaize nog een stap verder door zijn nieuwste winkelconcept te versterken: het Delhaize Fresh Atelier.

Fresh Atelier, een reeds gevestigd lid van de Delhaize-familie!

Supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop&Go hebben nog een laatste nieuw lid in hun familie: het Delhaize Fresh Atelier. Het nieuwste lid van de familie is ook de kleinste Delhaize-winkelformule, met een gemiddelde oppervlakte van 180 m².
​Met deze ‘drive on the go’-winkelformule wil Delhaize tegemoetkomen aan de huidige behoeften van klanten in stedelijke gebieden waarbij alle aandacht uitgaat naar klantenservice. De retailwereld verandert snel en Delhaize wil het voortouw nemen in die revolutie.

Story image

Wat kunnen we van Fresh Atelier verwachten?

Het meest opmerkelijke element van het Fresh Atelier is de keuze aan ultraverse producten en bereidingen. De klant van vandaag wil oplossingen die het leven makkelijker maken. Daarom lanceert Delhaize een ruimte waar ultraverse gerechten en producten worden bereid. Fresh Atelier garandeert de versheid van de producten door dagelijks te werken met recepten die bijdragen tot een evenwichtigere voeding.
​Of het nu voor het ontbijt, de lunch, het avondeten of een snack is, elke klant vindt er wel iets naar zijn zin. Naast soepen en andere warme gerechten, biedt de winkel dagverse sushi aan, maar ook sappen en smoothies die ter plaatse worden bereid. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een gezonde en lekkere maaltijd.
​De salad bar XL is de nieuwste toevoeging aan het Delhaize Fresh Atelier. Het aanbod varieert in de loop van de dag. ‘s Ochtends vind je er alles wat je nodig hebt om te genieten van een heerlijk ontbijt: vers fruit, yoghurt, chiapudding, muesli, omelet, enz. Voor de lunch zal de saladebar ook aangevuld worden met sandwiches of wraps. Ook voor 's avonds vind je er wel iets naar je zin.

Een winkel op maat

Naast de convenience-sectie kunnen klanten van Delhaize Fresh Atelier genieten van een winkel op maat. Op een oppervlakte van 180 m² vinden ze maar liefst 2000 producten: verse producten, vers brood, gebak, drank, enz. De kassa's zijn snel en efficiënt en hebben het Quick-Scan-formaat.
​De winkel zal worden beheerd door een zelfstandige uitbater, Mamood Gurbany, en zal 6 à 8 personen tewerkstellen.
​De winkel beantwoordt aan de vraag van de klanten naar flexibiliteit en zal open zijn van maandag tot zaterdag van 7 tot 21u en op zondag van 8 tot 21u.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management