Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe Shop&Go opent vandaag haar deuren in het nieuwe Q8-tankstation in Aartselaar
Terug
Winkelopeningen

Nieuwe Shop&Go opent vandaag haar deuren in het nieuwe Q8-tankstation in Aartselaar

Bemand station met Delhaize Shop&Go en Panos versterkt het Q8-netwerk

Aartselaar – Vandaag opent een nieuw Q8-tankstation aan de Boomsesteenweg, 29 op het kruispunt met de Leugstraat in Aartselaar. Klanten kunnen hier niet alleen tanken, maar ook hun boodschappen doen bij de nieuwe Delhaize Shop&Go. Die biedt een ruim aanbod aan verse kwaliteitsproducten. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij Panos en in de uitgebreide koffiecorner van Nespresso.

Story image
Story image

Het station beschikt over 2 pompeiland(en) met TELKENS 2 pompen.

Q8: veel meer dan een tankstation
De nieuwe Q8 biedt heel wat vernieuwde diensten. Hierbij een overzicht:

  • Delhaize Shop&Go: een ruim aanbod verse maaltijden, van salades tot vers brood, basisproducten, bloemen en geschenken,...
  • Een Nespresso corner
  • Een Panos met vers brood, belegde broodjes en patisserie
  • Een ruim assortiment producten van de Nationale Loterij

Aanbod voor onderweg
De nieuwe Delhaize Shop&Go is gericht op de Q8-klanten die onderweg snel verse, kwalitatieve producten willen oppikken. “We bieden praktische, gebruiksklare of ter plaatse te verbruiken producten zoals versgebakken, belegde broodjes, en bereide gerechten aan. Maar ook meer dan 800 producten waarvan 1/3 de verse producten zoals fruit en groenten en basisproducten zoals melk, pasta en ontbijtproducten", vertellen Muras en Muslum Ozcelik, de zelfstandige uitbaters.

Q8 Smiles
Bij elke tankbeurt en bezoek aan Delhaize Shop&Go krijg je Smiles, die je kan sparen met je Q8 smiles-kaart of app. Je spaart 1 Smile per liter brandstof en 1 Smile per euro die je uitgeeft in de shop. Ruil 500 Smiles in voor €5 korting op een tankbeurt of shopaankoop bij Shop&Go.

Story image

Q8 Liberty Card
De Q8 Liberty Card is de tankkaart van Q8 voor bedrijven. Met deze kaart krijgen zij een mooie korting in alle tankstations van Q8, Q8 easy en Tango in de Benelux. Houders van de Q8 Liberty Card krijgen altijd korting op de officiële brandstofprijs.

Praktische info
​Shop&Go Leugstraat ​
Boomsesteenweg 29, 2630 Aartselaar

Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 6.00u – 22.00u.
​Zaterdag: 7.00u – 22.00u.
​Zondag: 9.00u – 18.00u.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management