Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Terug
Beter leven

Delhaize verlengt 5% solidariteitsgeste tot en met 29 april

Doel: versterking van de koopkracht van de Belgen met respect voor de gezondheid en veiligheid van haar klanten en personeel

De overheid heeft recent beslist om de maatregelen tegen het Coronavirus te verlengen. Delhaize wil daarom de Belgische bevolking blijven ondersteunen om vol te houden in deze uitzonderlijke periode en verlengt daarom ook zijn solidariteitsgeste tot en met 29 april.

Delhaize biedt sinds 3 april een prijskorting aan van 5% op elke aankoop in elke Delhaizewinkel en dit om zowel de koopkracht als de veiligheid van ons personeel en van onze klanten te garanderen. Door een algemene korting te voorzien vermijden we een toeloop op specifieke promoties in de winkels en nog hogere druk op het personeel in de distributiecentra, in onze winkels, op de leveranciers en de landbouwers. Tegelijk kunnen we zo de levensnoodzakelijke maatregelen in onze winkels zoals social distancing en het maximum aantal klanten op een optimale manier blijven handhaven.

Vandaar dus dat Delhaize de klanten een algemene prijskorting van 5% aanbiedt op alle aankopen in elke Delhaizewinkel. De gezondheid en de veiligheid van ons personeel en van onze klanten is en blijft een absolute prioriteit voor Delhaize. En de koopkracht ook. De overheid rekent op de steun van de hele Belgische bevolking om de naleving van de maatregelen nog even vol te houden. De klanten kunnen daarom ook blijven rekenen op Delhaize in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Contact

Roel Dekelver
​External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
​Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
​Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
​Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.