Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize en Colruyt Group verenigen hun krachten tijdens coronacrisis om boodschappen van het ziekenhuispersoneel te leveren nabij de werkplek
Terug
Betere toekomst

Delhaize en Colruyt Group verenigen hun krachten tijdens coronacrisis om boodschappen van het ziekenhuispersoneel te leveren nabij de werkplek

Brussel – In een crisis als deze draait het om ‘samen staan we sterk’ en dat is wat Delhaize en Colruyt Group vanaf deze week in de verf willen zetten. Delhaize en Colruyt Group verdelen de geïnteresseerde ziekenhuizen om zoveel mogelijk ziekenhuispersoneel in België de mogelijkheid te geven om hun boodschappen te laten leveren nabij hun werkplek.

Story image

Vanaf deze week start de test met het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen waarbij hun ziekenhuispersoneel als eerste een reservatie kan plaatsen op delhaize.be. Deze boodschappen zullen dan kosteloos geleverd worden nabij hun werkplek waarna zij die kunnen oppikken in de voor- of namiddag. Delhaize start een test met UZA en hoopt snel meer geïnteresseerde ziekenhuizen te kunnen toevoegen aan het project.
​Het ziekenhuispersoneel zal toegang krijgen tot het gehele assortiment van delhaize.be. Na het vullen van het virtuele winkelmandje kan de ziekenhuismedewerker de reservatie bevestigen. De boodschappen worden klaargemaakt in het e-commerce distributiecentrum van Delhaize in Puurs, waarna alle reservaties per ziekenhuis kosteloos geleverd worden. Delhaize zal een mobiel afhaalpunt voorzien waar de ziekenhuismedewerkers de boodschappen kunnen komen oppikken in de voor- of namiddag. Dit bespaart hen niet enkel een trip naar de winkel na een lange werkdag maar geeft hen ook meer tijd om door te brengen met hun gezin.
​Delhaize en Colruyt bundelen hun krachten in deze actie, maar staan uiteraard ook open voor andere retailers. Het doel is om zo veel mogelijk zorgend personeel te beleveren.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management