Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Proxy Delhaize Malehoek krijgt nieuwe jonge uitbaters
Terug

Proxy Delhaize Malehoek krijgt nieuwe jonge uitbaters

Brugge – Nico Stalpaert (50) en Nico Kesteloot (54), de voormalige uitbaters van Proxy Delhaize Malehoek, geven na ruim 13 jaar de fakkel door aan twee enthousiaste twintigers, Emiel Bruggeman en Billy Deprez. Het koppel zet de lange geschiedenis van het voormalige paar met veel enthousiasme verder.  

Nico Stalpaert en Nico Kesteloot baten al 13 jaar Proxy Delhaize Malehoek uit. “Het is tijd voor verandering. Na 13 jaar dag in dag uit ten dienste te staan van onze klanten, zijn we toe aan een nieuwe uitdaging. Met een gerust hart laten we onze winkel over aan het jonge paar”, aldus Nico Stalpaert. Op 30 januari nemen de twintigers Emiel Bruggeman en Billy Deprez Proxy Malehoek, gelegen op de Malehoeklaan in Brugge, over. Deze nieuwe uitbaters gaan het werk van het voormalige koppel met veel passie verderzetten. “We zijn jong en zeer ambitieus. Dankzij onze ervaring in de retailsector zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten goed gaan kunnen verder helpen”, licht het jonge koppel toe. 

Altijd een Delhaize in jouw buurt 

Proxy Delhaize Malehoek hecht enorm veel belang aan de behoeften en verwachtingen van haar klanten: een hoogstaand assortiment met verse producten, een bakkerij en slagerij, biologische producten en lokale producten. 

Praktische info 

Proxy Malehoek  
Malehoeklaan 2, 8310 Sint Kruis 

De winkel is van maandag tot en met vrijdag open van 8u tot 19u30, zaterdag van 8u tot 19u en zondag van 8u tot 13u.