Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
PROXY DELHAIZE TEN BOS OPENT MORGEN OPNIEUW HAAR DEUREN
Terug
Winkelrenovaties

PROXY DELHAIZE TEN BOS OPENT MORGEN OPNIEUW HAAR DEUREN

Een nieuwe generatie buurtwinkel voor Ten Bos

 

De nieuwe Proxy Delhaize Ten Bos opent morgen opnieuw haar deuren voor haar klanten. Na een expansie die deel uitmaakt van de strategie van Delhaize België, en waarbij de voortdurende verbetering van de winkels een van haar belangrijkste pijlers is, wil Delhaize de consument een buurtwinkel voorstellen die beantwoordt aan alle moderne vereisten, alsook aan de dagelijks behoeften van de klant. Enkele innovaties hebben ook de klantenservice verbeterd en bieden dagelijks praktische toepassingen. De klanten kunnen gemakkelijker door de rayons wandelen en ervaren zo een betere winkelbeleving. Het assortiment is uitgebreid en omvat nu ook een traditionele beenhouwerij. Je vindt er onder andere wereldspecialiteiten, glutenvrije producten, lokale producten, bulkproducten, enz. Met andere woorden, de nieuwe Proxy Delhaize Ten Bos heeft de grootste belangstelling voor de klant en zijn winkelbeleving.

Story image

Altijd een Delhaize in de buurt

De Proxy Delhaize Ten Boss heropent  haar deuren voor het publiek in Sint-Niklaas met een oppervlakte van 773 m². "In het gebouw is er veel licht dankzij de grote vitrineramen, inspiratie door een breed scala aan kwalitatieve en gezonde producten. Nabijheid, dienstverlening en winkelbeleving zijn de kenmerken van de Proxy Delhaize. Wij willen dat Delhaize nog dichter bij haar klanten staat met Proxy Delhaize-winkel Ten Bos. Onze winkel voldoet aan de verwachtingen van onze klanten: we bieden niet alleen een assortiment van inspirerende en kwalitatieve producten aan, maar we spelen ook de troef van nabijheid uit, in elke betekenis van het woord," zeggen Andrea en Guy, de zelfstandige uitbaters. Vandaag heeft ons land een stevig netwerk van 248 Proxy-winkels.

Meer gemak dankzij innovaties

Delhaize heeft al haar talenten gebruikt om winkelen eenvoudig, leuk en ontspannend te maken. De belangrijkste kenmerken van het Proxy-concept zijn de brede gangen, de sfeerverlichting, de warme kleuren en een assortiment van gemaksproducten. Een eenvoudige en duidelijke filosofie ligt aan de basis van de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het middelpunt van de aandacht plaatsen, want "mee met het leven" betekent vooral een antwoord op maat kunnen bieden op de behoeften van elk individu.

De Proxy DelhaizeTen Bos biedt het beste van Delhaize aan

Delhaize is altijd trots geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. De winkelinrichting springt meteen in het oog: bij de ingang ontdekt de klant meteen al een breed scala aan heerlijke, gezonde en praktische gerechten. Voorbeelden hiervan zijn de apero corner, de maaltijdsalades en de verse belegde broodjes die ter plaatse gebakken worden.

In de bakkerijrayon worden de hele dag door verse koffiekoeken en brood ter plaatse gebakken. "We zijn er echt trots op," zeggen de uitbaters. “Het brood wordt meerdere malen per dag ter plaatse gebakken. Zo kunnen we de hele dag door supervers brood aanbieden, zelfs ‘s avonds." ”

De beenhouwerijrayon, waar kwaliteit en dienstverlening samengaan, werd niet over het hoofd gezien. De klant vindt er een breed assortiment aan vers vlees en charcuterie van Buurtslagers. De beste visproducten zijn terug te vinden in de visrayon. De aangeboden vis is bovendien ultravers (nooit bevroren).

De klanten kunnen in de wijnrayon gemakkelijk hun weg vinden tussen de wijnen van over de hele wereld. Het wijnassortiment wordt elke maand vernieuwd om de klant te blijven inspireren en hem te begeleiden bij zijn keuzes.

In de rayon Fruit & Groenten kunnen klanten ook genieten van een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en verse groenten tegen de beste marktprijzen. 

Aangezien producten voor speciale diëten steeds populairder worden en gezondheid een van de prioriteiten van Delhaize is, werd het gamma glutenvrije producten van het ontbijt tot aan het dessert uitgebreid. Dit wordt nu gepresenteerd naast de andere producten voor specifieke diëten zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz. 

 

Story image

 

Praktische info

Proxy Delhaize Ten Bos

Nieuwkerkenstraat 24A

9100 Sint-Niklaas

Openingsuren
De winkel heeft langere openingsuren, ook op zon- en feestdagen:

Maandag-dinsdag-woensdag: 08-19u
​Donderdag: gesloten
​Vrijdag-zaterdag: 08-19u
​zon- en feestdagen: 08-18u