Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Start van het mosselseizoen bij Delhaize
Terug
Beter eten

Start van het mosselseizoen bij Delhaize

We voorzien 2.000 ton mosselen voor dit seizoen!

Eindelijk is het moment aangebroken waarnaar de Belgen elk jaar vol ongeduld uitkijken. Vanaf donderdag 30 juni zijn de uitstekende Zeeuwse bodemcultuurmosselen verkrijgbaar in alle Delhaize-winkels. In de rekken zullen de klanten dan alle soorten Zeeuwse mosselen kunnen terugvinden, van het kleinste tot het grootste exemplaar. Delhaize zal ook nieuwe referenties van ‘voorgekookte mosselen’ lanceren.

 

Verscheidenheid en kwaliteit van het assortiment

De start van het mosselseizoen hangt af van de groei en de staat van de mosselen. Delhaize heeft nu de volgende variëteiten in haar assortiment: Extra, Super en Jumbo. Verder zijn er ook de uitstekende Bouchot-mosselen uit Frankrijk. Delhaize voorziet niet minder dan 250 ton verse mosselen voor de eerste week van de lancering. Om een product van uitmuntende kwaliteit te kunnen aanbieden, zal het "Goudmerk"-kaliber over 4 weken in de winkels worden gelanceerd.

Hieronder staan de prijzen van de verschillende soorten mosselen (vanaf 30 juni). Deze prijzen kunnen nog veranderen naargelang de situatie op de markt.

Story image

De perfecte zomermaaltijd

Mosselen zijn niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Ze zijn rijk aan eiwitten, bevatten weinig vetten en zitten gewoon boordevol mineralen, calcium, fosfor en vitaminen. Het vet in de mosselen behoort tot de categorie van de onverzadigde vetzuren en heeft nauwelijks effect op het cholesterolgehalte in je bloed. Regelmatig mosselen eten draagt dus bij tot een evenwichtige voeding.

Klaar in 3 minuten

Dit jaar biedt Delhaize ook voorgekookte mosselen met een heerlijke kwaliteitssaus aan. Heel gemakkelijk op te warmen en klaar in amper 3 minuten. De klanten kunnen kiezen uit 3 soorten voorgekookte mosselen, waaronder de klassieke Zeeuwse mossel, maar ook meer exotische exemplaren zoals de Bangkok- en Napolitaanse variant.

 


Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager
Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management