Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Vandaag heropent AD Delhaize Gooik haar deuren: groter en volledig vernieuwd
Terug
Winkelrenovaties

Vandaag heropent AD Delhaize Gooik haar deuren: groter en volledig vernieuwd

Veel winkelcomfort dankzij 1740 m² verkoopoppervlakte

GOOIK – Na een grondige renovatie is AD Delhaize Gooik klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. Vandaag vindt de officiële heropening van de AD-supermarkt plaats en het resultaat mag er zijn want de winkel heeft een ruim assortiment met meer dan 18.000 productreferenties en is groter en gezelliger dan ooit. De opening past binnen de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften. Met 1740 m² verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en ervaren ze het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, vegetarische producten, glutenvrije producten enz. 

Altijd een Delhaize in je buurt 
​Het is zover. Vandaag opent de vernieuwde AD Delhaize Gooik haar deuren voor het publiek. Op die manier beschikken de inwoners over een volledig vernieuwde buurtwinkel. “De klanten kunnen er genieten van een lichtrijke ruimte waar ze inspiratie kunnen opdoen via een uitgebreid assortiment, en dit op een efficiënte en comfortabele manier. Met deze vernieuwde winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zegt Julien Schelck, de zelfstandige uitbater. 

De samenwerking tussen Delhaize en de familie Schelck dateert van 1937. Reeds 85 jaar blijft de familie Schelck investeren en groeien. Met de opening van deze volledig vernieuwde winkel wordt de fakkel doorgegeven aan de zoon, Bruno Schelck, en zijn gezin. 

AD Delhaize Gooik in enkele cijfers: 

  • 35 medewerkers  
  • 1740 m² verkoopoppervlakte 
  • 18.000 producten 
  • 8 kassa’s 

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties 
​Om de dagelijkse boodschappen, alleen of met kinderen, gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft AD Gooik alle registers opengetrokken. De vernieuwde winkel werd gebouwd volgens het nieuwste AD-winkelconcept dat vooral wordt gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum plaatsen van alle aandacht, want 'Mee met 't leven' betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoeften van elke klant. Het is immers duidelijk dat klanten op zoek zijn naar inspiratie, nieuwigheden, kwaliteit en efficiëntie wanneer zij winkelen. 

AD Delhaize Gooik biedt het allerbeste van Delhaize 
​Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen beland je meteen in de vernieuwde afdeling fruit en groenten. Daar vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten, en dat tegen de scherpste marktprijzen.  

Delhaize besteedt veel aandacht aan het milieu en daarom is vanaf nu de zuivelafdeling uitgerust met deuren. Hierdoor kan de koude lucht niet naar buiten en wordt er bespaard op energie. 

Ook in de beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. In de afdeling beenhouwerij vindt de klant een ruim assortiment van vers vlees en charcuterie en een vernieuwde versnijdingsstand. In de visrayon vind je de lekkerste soorten vis en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis. 

In de bakkerij-afdeling worden de hele dag door ter plaatse vers brood en koeken afgebakken. "Daar zijn we echt trots op", zegt de zelfstandige uitbater. "Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds. We focussen ons op ieder moment van de dag." 

Op de wijnafdeling vindt de klant gemakkelijk zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klant te blijven inspireren om de geschikte wijn te vinden bij zijn maaltijden.

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals vegetarische en veganistische producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment vegetarische en bio producten uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.  

Lokale integratie 
​AD Delhaize Gooik wil zich in de eerste plaats ook integreren in de buurt. “De winkel zorgt voor 35 jobs die we proberen lokaal in te vullen.”, voegt Julien Schelck hier aan toe. “We werken met mensen die stuk voor stuk een groot hart hebben voor voeding. Zij zullen voortdurend opleidingen krijgen om het beste van de moderne distributiewereld aan te bieden: nabijheid, aangename omgeving, zeer soepele openingsuren en producten van een onberispelijke kwaliteit.” 

AD Delhaize Gooik 
​Edingsesteenweg 70, 1755 Gooik 

Openingsuren: 
De winkel heeft ruime openingsuren ook op zon- en feestdagen: open maandag van 12u00 tot 19u00, open van dinsdag tot zaterdag van 8u30 tot 19u00 en zondag open van 8u00 tot 12u00.