Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Wonderfood Adventure kent volledige line-up
Terug

Wonderfood Adventure kent volledige line-up

Meer dan 50 sprekers en 120 workshops over twee festivaldagen

Kobbegem, 3 april 2024. Wonderfood Adventure, het unieke food- en foodies-festival dat op 20 en 21 april plaatsvindt in Paleis 3 van Brussels Expo, kent nu zijn volledige affiche. Naast meer dan 50 exposanten, zorgen ook meer dan 50 bekende sprekers voor een gevarieerd programma met meer dan 120 workshops.

  • zaterdag 20 en zondag 21 april, Brussels Expo, Paleis 3
  • Peter Goossens, Pascal Naessens, Average Rob, Jeroen De Pauw en vele anderen
  • workshops over verschillende food-onderwerpen (en meer)

Wonderfood Adventure

Even samenvatten: in februari stelde Wonderfood Adventure zichzelf voor als gloednieuw festival dat Belgen wil inspireren en informeren rond alles wat met hun voeding te maken heeft. Bezoekers kunnen er tijdens het weekend van 20 en 21 april binnenwandelen in een gigantische keuken van wel 11.000 m². Daar ontdekken ze in vijf verschillende themawerelden (Koelkast, Oven, Voorraadkast, ‘Less Waste’ en Moestuin) nieuwigheden en tips op een speelse, educatieve en interactieve manier. ​

Affiche nu volledig: veel ronkende namen

Wonderfood Adventure wil het publiek laten kennismaken met (en proeven van) een heleboel nieuwe producten, maar niet alleen dat.

Inspiratie en informatie vinden bezoekers ook bij een indrukwekkende groep persoonlijkheden uit de voedingssector (en daarbuiten) die het hele weekend boeiende workshops geven.

Een greep uit de workshops op de affiche:

  • Jeroen De Pauw: inspiratie voor aperodining met het hele gezin
  • Sofie Dumont: leuke familierecepten met extra groenten
  • Bart Desmidt: makkelijk en heerlijk vis bereiden
  • plus nog heel wat andere workshops van Peter Goossens, Alain Boeykens, Hannah Van Ongevalle en zoveel meer… ​ ​

Wonderfood gaat, tot slot, over meer dan koken alleen. Average Rob geeft bijvoorbeeld een uiteenzetting over hoe je je kan voorbereiden op epische uitdagingen, en Thomas De Groote van River Cleanup vertelt over zijn inspirerende project.

Het is nog maar een greep uit het bijzonder uitgebreide aanbod. Een overzicht van alle sprekers en workshops staat op www.wonderfood.be/nl/onze-wonderfood-experts/

Alle verdere informatie over wat er op Wonderfood Adventure te beleven valt, staat op www.wonderfood.be. Tickets kosten 12,5 euro in online voorverkoop. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis mee.

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management