Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize lanceert leveringsdienst voor ultraverse bereide gerechten in samenwerking met Tastyoo, een nieuwe foodtech start-up
Terug
Beter leven

Delhaize lanceert leveringsdienst voor ultraverse bereide gerechten in samenwerking met Tastyoo, een nieuwe foodtech start-up

Brussel - De Covid19-pandemie heeft de verwachtingen en behoeften van de klanten op gebied van voeding aanzienlijk veranderd. Klanten vragen meer en meer naar pure en ultraverse producten en dit in combinatie met thuislevering. Om aan de wensen en verwachtingen van haar klanten te voldoen, breidt Delhaize de diensten van haar samenwerking met de nieuwe maaltijdenleveringsdienst Tastyoo uit. Tastyoo biedt ultraverse en evenwichtige ​ maaltijden aan, bereid door chefs, voor minder dan 10 euro en beschikbaar voor onmiddellijke ​ levering binnen 30 minuten.

De impact van COVID-19 op huidige voedingstrends

De focus van de consumenten vandaag ligt op ​ pure en gezonde producten. Ook thuisbezorging is een zichtbare trend waarbij we de verkoopcijfers sinds begin juni sterk zien stijgen. Dit laatste wordt verklaard door de verschillende maatregelen waardoor meer en meer mensen van thuis uit werken en zich minder verplaatsen. Om tegemoet te komen aan dit veranderd consumentengedrag hebben Delhaize en Tastyoo de handen in elkaar geslagen.

 

Hoe zit het concept in elkaar ?

Met dit project wil Delhaize haar digitale aanwezigheid op de markt van de “foodservice versterken. Tastyoo is ervan overtuigd dat dit nieuwe aanbod van groot belang is voor haar klanten, aangezien het project is aangepast aan hun nieuwe consumptiegedrag. Het project onderscheidt zich door een aanbod dat is aangepast aan iedereen. In een wereld waarin de technologie niet stilstaat en er steeds minder en minder tijd overblijft om te koken, is het belangrijk dat de start-up hen voorziet van pure, bereide maaltijden, zonder additieven of bewaarmiddelen, en gemaakt met kwaliteitsingrediënten.

Hoe werkt Tastyoo? In één centrale keuken (in Bascule, Ukkel) wordt alles bereid . De gerechten worden daar bereid door chefs en kosten minder dan 10 euro. Deze variëren elke week, afhankelijk van het seizoen. De klant kan zowel ‘s middags als ‘s avonds bestellen en ontvangt de maaltijd binnen een tijdspanne van 30 minuten. (6 dagen op 7) ​ Vandaag de dag is de bezorgdienst actief in Elsene, Ukkel, Brussel-stad, Etterbeek en Sint-Gillis en is deze volledig gratis. Op termijn is het de bedoeling de levering uit te breiden ​ naar grootsteden met nieuwe stadskeukens.

 

Story image

 

Story image

Daarnaast ontwikkelde Tastyoo ook de Tastyoo Box, een box voor gezinnen, ouderen of meer georganiseerde mensen die elke week kan worden besteld en die de consument naar wens kan samenstellen volgens de beschikbare seizoensrecepten. De box zal thuis geleverd worden (Waals- en Vlaams-Brabant) vanaf begin november.

Op dit moment zijn bestellingen mogelijk via de website van Tastyoo, de app zal binnenkort beschikbaar zijn. De start-up heeft de ambitie om de leveringszone voor de instantformule uit te breiden en andere aanbiedingen voor te stellen aan de klant. ​ Bovendien ligt een deel van het Tastyoo assortiment in bepaalde Delhaize supermarkten of aangesloten Delhaize winkels in Waals Brabant en het zuiden van Brussel.

 

Story image

Praktische informatie

  • Website: https://tastyoo.com/fr/now/ reeds beschikbaar voor bestellingen.
  • App “Tastyoo" beschikbaar vanaf begin november.
  • Instantlevering beschikbaar ‘s middags of ’s avonds en dat 6 dagen op 7 (maandag tot zaterdag)
  • Voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, drankjes en snacks te koop.
  • Profiteer nu van een registratie-aanbieding waarmee de klant geniet van 50% korting op de bereide hoofdgerechten van de eerste bestelling.

 

Story image

Delhaize Le Lion / De Leeuw
In augustus 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 810 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20 000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij haar 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een marktaandeel van 24,1%* had in België, heeft meer dan 32 000 werknemers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Persinformatie
Roel Dekelver – External Communications Manager Delhaize België
​Tel.: +32 (0)2 412 84 51 – E-mail: rdekelver@delhaize.be

Karima Ghozzi - Communications Manager Delhaize België
​Tel.: +32 (0)2 412 83 16 - E-mail: kghozzi@delhaize.be