Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize verkoopt meer dan 2 miljoen pakjes paaseitjes per jaar
Terug
Beter eten

Delhaize verkoopt meer dan 2 miljoen pakjes paaseitjes per jaar

Delhaize is terug met een groot assortiment aan paaseitjes met 200 referenties

Brussel - ​ Delhaize is terug met haar feestelijke paasassortiment en biedt dit jaar een nog breder assortiment aan. Onder meer de eitjes van merken Delhaize en Delicata, beide geproduceerd in België, hebben een prominente plaats gekregen in het assortiment van paaseitjes. De top 3 verkoop van paaseitjes wordt volledig ingenomen door melkchocolade-eitjes.

Zoals elk jaar heeft Delhaize weer nieuwe unieke smaken toegevoegd aan het paaseierenassortiment. Delhaize heeft de traditionele smaken vakkundig gecombineerd met de meest trendy smaken om alle klanten tevreden te stellen. Smaken zoals zeezout karamel, pecannotenmelk, krokante praliné en nog veel meer zijn te vinden in de rekken van alle Delhaize-winkels. Dit jaar lanceren we kleine paaseitjes onder het Delhaize-merk in 4 verschillende smaken om onze klanten de beste kwaliteit tegen de beste prijs te bieden. Net zoals onze grote eieren en chocoladebeeldjes zijn deze gemaakt met de beste Belgische chocolade.

Jaarlijks worden bij Delhaize meer dan 2 miljoen pakjes Belgische paaseitjes in verschillende maten verkocht, met meer variëteit en kleur dan ooit. Delhaize biedt meer dan 200 verschillende referenties aan. Maar uiteindelijk gaat het erom wat in de verpakking zit. Om de consument te helpen met het juiste eitje te kiezen gebruikt het merk Delhaize ook een kleurcode: roze voor pure chocolade, blauw voor melkchocolade en goud voor witte chocolade. Hiervan zijn de eitjes van melkchocolade veruit de populairste bij de klanten!

 

Roze: Zwarte chocolade

Lichtblauw: Melkchocolade

Donkerblauw: Melkchocolade praliné

Goud: Witte chocolade

 

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management
Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager