Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Deurne verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Deurne verwelkomen klanten

Deurne, 2 november 2023. Morgen, vrijdag 3 november, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Deurne hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 52 medewerkers en de klanten van Delhaize in Deurne.

Gemotiveerd team

Kempenaar Wim Vercammen en zijn vrouw Kelly Vangeninden staan vanaf morgen officieel aan het roer van Delhaize Deurne. “We brengen heel wat ervaring mee”, vertelt Wim. “Zelf baten we ook al de AD Delhaize in Borgerhout en Berchem uit én mijn schoonouders zijn 21 jaar geleden gestart met de uitbating van een Delhaize in Lier en zij ​ waren tot enkele jaren geleden ook de eigenaars van de Delhaize in Grobbendonk”. Wim en Kelly zien het personeel als het goud van de winkels. Zonder dit getalenteerde en ervaren team zou de winkel maar de helft zoveel waard zijn. “Toen we onszelf voorstelden hadden we meteen een goed gevoel en het ziet ernaar uit dat de medewerkers zelf – net als wij trouwens – ook echt zin hebben in dit nieuwe hoofdstuk”. Wim en Kelly zijn vast besloten om opnieuw een succesverhaal te maken van de winkel in Deurne-Zuid

En ook het team van Delhaize Deurne is er klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Wim en Kelly en leerden zij ons en de supermarkt kennen”, vertelt een, medewerker van Delhaize Deurne. “Ze hebben hun plannen met de winkel voorgesteld en dat heeft bij veel collega’s heel wat onzekerheid weggenomen. Ondertussen heerst er bij iedereen een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe hoofdstuk!”.

Nog betere winkelervaring

De Delhaize van Deurne is gebouwd volgens een gloednieuw winkelconcept waarbij de nadruk ligt op een vlotte en efficiënte doorstroming, innovatie en inspiratie. In deze supermarkt staat de klant en zijn beleving dan ook centraal, de focus ligt er op een uitgebreid aanbod en gemak. Klanten die – almaar meer – tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden hier absoluut hun gading. Uitbater Wim zal al van bij het begin enkele veranderingen doorvoeren om zijn klanten nog beter van dienst te zijn. Zo komt er in de beenhouwerijafdeling vlees van vrouwelijke runderen omdat ze dat zelf ook lekkerder vinden. Daarnaast zullen de pistolets en stokbroden in de winkel zelf rijzen en worden ze daarna ter plaatse afbakken. Klanten kunnen dus terecht in de bakkerijafdeling van Delhaize Deurne voor extra verse producten.

Delhaize Deurne in cijfers:

  • 52 medewerkers
  • 2103 m2 winkeloppervlakte
  • 15.000 producten
  • 8 kassa’s en 7 selfscans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service. Producten besteld op delhaize.be kunnen dus nog steeds opgehaald worden in Delhaize Deurne.

Wim en Kelly zijn er klaar voor en kijken er naar uit om vanaf morgen hun klanten te mogen verwelkomen. “Elke klant die morgen langskomt leggen we extra in de watten. Voor iedere bezoeker voorzien we een leuk welkomstgeschenkje!”, aldus Wim.

Delhaize Deurne bevindt zich in de Herentalse Baan 141, 2100 Deurne.

De openingsuren blijven voorlopig dezelfde en zijn als volgt: 

Maandag t.e.m. donderdag: 8u – 20u
​Vrijdag: 8u – 21u
​Zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten