Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Grimbergen verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Grimbergen verwelkomen klanten

Grimbergen, 23 oktober 2023. Morgen, dinsdag 24 oktober, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Grimbergen, samen met het hele winkelteam, hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 57 medewerkers en de klanten van Delhaize in Grimbergen.

Gemotiveerd team

Vanaf morgen staan Christelle De raedt en Frédéric Van Wayenbergh officieel aan het roer van de Delhaize in Grimbergen. Beide ondernemers kennen de winkel goed. “De afgelopen 10 jaar heb ik met de meeste toewijdig voor Delhaize gewerkt”, vertelt Frédéric Van Wayenbergh. “Als raadgever van de aangesloten winkels en als banner director stond ik dagelijks in contact met de zelfstandige uitbaters van de AD Delhaizes en Proxy Delhaizes. En het is dáár dat mijn passie voor het ondernemerschap ontstaan is”. Ook bij Christelle kriebelt het ondernemerschap. Ze is afkomstig uit een familie van ondernemers en heeft een passie voor mensen en producten. Twee zaken die perfect samenkomen in een Delhaizewinkel. “De kans die we vandaag krijgen om samen een Delhaizewinkel uit te baten geeft ons de mogelijkheid om op een andere manier een bijdrage te leveren aan de toekomst van Delhaize. Samen met het hele winkelteam verder werken aan het succes van deze winkel in Grimbergen, geeft ons nu al voldoening”, vertelt Frédéric. ​

De afgelopen weken leerden Frédéric en Christelle de medewerkers van de winkel en de winkel zelf nog beter kennen. “We hebben een groot vertrouwen in de toekomst en dat is voor een groot deel te danken aan het sterke en ervaren winkelteam waarmee we vanaf morgen mogen samenwerken”, aldus Christelle. Samen zijn ze ervan overtuigd dat een zo goed mogelijke lokale integratie en werken met een uitgebreid aanbod van lokale producten, het succesrecept is voor de winkel. “We kijken enorm uit naar de start van dit nieuwe hoofdstuk!”.

Delhaize Grimbergen in cijfers:

  • 57 medewerkers
  • 2037 m2 winkeloppervlakte
  • 220 Parkeerplaatsen
  • Meer dan 20.000 producten
  • 6 kassa’s, 8 quick scans en 8 selfscans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service. Producten besteld op delhaize.be kunnen dus nog steeds opgehaald worden in Delhaize Grimbergen.

Openingsuren

Delhaize Grimbergen bevindt zich in de Vilvoordsesteenweg 299, 1850 Grimbergen. De openingsuren blijven voorlopig onveranderd en zijn als volgt:

Maandag – donderdag: 8u – 20u
​Vrijdag: 8u – 21u
​Zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten

------------------------------

Noot voor de redactie:

Om de opening zo vlot en efficiënt te laten verlopen, vragen we de journalisten om op 24 oktober tussen 10u en 11u30 een bezoek te brengen aan de winkel. De nieuwe uitbater en de persdienst van Delhaize zullen enkel op dat moment de pers te woord kunnen staan.

We vragen met aandrag je komst op voorhand te bevestigen. Zo kan Delhaize zorgen voor een goede organisatie van het persmoment. Bedankt!