Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Hippodroom verwelkomen klanten  
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Hippodroom verwelkomen klanten  

Antwerpen, 8 juli 2024 - Morgen, dinsdag 9 juli, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Hippodroom hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, de 56 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.  

Gemotiveerd team  

Vanaf morgen staan Wim Vercammen en Kelly Vangeninden aan het roer van Delhaize Hippodroom. Hiermee zijn de twee niet aan hun proefstuk toe. Ze baten immers al Delhaize Deurne, Delhaize Borgerhout en Proxy Delhaize Gitschotellei in Berchem uit. Het was hier dat ze hun passie voor verse en kwaliteitsvolle producten opdeden. En die weg slaan ze graag ook verder in voor Delhaize Hippodroom. Wim en Kelly kijken er enorm naar uit om samen met hun gemotiveerde winkelteam een vlotte en succesvolle start te maken! 

Nog betere klantenservice 

Als nieuwe uitbaters van Delhaize Hippodroom hebben ze ook grootste plannen. Van bij het begin zullen er al enkele dingen aangepast worden om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.  Zo worden voortaan vers gerezen pistolets aangeboden en wordt de charcuterie- en beenhouwerijafdeling stevig uitgebreid. De fruit- en groentenafdeling zal er overzichtelijker uit komen te zien door het gebruik van lagere tafels. Bovendien wordt het assortiment verder aangevuld met een mooie selectie vers te persen sappen. 

Delhaize Hippodroom in cijfers: 

  • 56 medewerkers 
  • 1915 m² winkeloppervlakte 
  • 15.000 producten 
  • 6 kassa’s, 8 quick scans en 8 selfscans 
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders 

Delhaize Collect 

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service voor producten die ze bestellen op delhaize.be. 

Een warm onthaal 

Wim, Kelly en het hele team van de winkel zijn er helemaal klaar voor en kijken ernaar uit om vanaf morgen hun klanten te ontvangen. “Alle klanten die we op de dag van de opening over de vloer krijgen, zullen verwend worden met een gratis koffie en mini-beignet”, verklaart de uitbater. 

Openingsuren 

De openingsuren van Delhaize Hippodroom blijven voorlopig onveranderd en zijn als volgt: 

Maandag – donderdag: 8u – 20u  

Vrijdag: 8u – 21u  

Zaterdag: 8u – 20u  

Zondag: gesloten 

Adres Delhaize Hippodroom: Museumstraat 38, 2000 Antwerpen 

Telefoonnummer : +3232483152


Sarah De Meester
Sarah De Meester External Communications Manager, Delhaize