Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Kasterlee verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Kasterlee verwelkomen klanten

Kasterlee, 22 november 2023. Morgen, donderdag 23 november, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Kasterlee hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 42 medewerkers en de klanten van Delhaize in Kasterlee.

Gemotiveerd team

Julie De Pelsmaeker en Brent D’Haese staan vanaf morgen officieel aan het roer van Delhaize Kasterlee. “Ondernemerschap zit in onze genen”, vertelt Julie. “We zijn jong, enthousiast én gepassioneerd door verse voeding. Alles wat nodig is om van dit avontuur een succes te maken!”. “Een ander belangrijk element is natuurlijk het team”, vult Brent aan. “We zien hen echt als het goud van de winkel. Zonder hun talenten en ervaring zou de winkel maar de helft zoveel waard zijn. Toen we onszelf voorstelden hadden we meteen een goed gevoel en het ziet ernaar uit dat de medewerkers zelf – net als wij trouwens – ook echt zin hebben in dit nieuwe hoofdstuk”.

Het team van Delhaize Kasterlee is er dus ook klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Julie en Brent en leerden zij ons en de supermarkt kennen”, vertelt Liesbeth Verwimp, adjunct, van Delhaize Kasterlee. “De onzekerheid die vaak gepaard gaat met verandering, heeft ondertussen plaatsgemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe hoofdstuk!”.

Nog betere winkelervaring

In de Delhaize van Kasterlee staat de klant en zijn beleving centraal, de focus ligt er op een uitgebreid aanbod en gemak. Klanten die – almaar meer – tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden hier absoluut hun gading. Uitbaters Julie en Brent zijn vast beraden om in de toekomst nog meer te focussen op vers in alle departementen. Ze zullen dan ook enkele veranderingen doorvoeren om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Zo komt de charcuterietoog opnieuw in eigen beheer met een eigen assortiment. Daarnaast zullen de pistolets en stokbroden in de winkel zelf rijzen en worden ze daarna ter plaatse afgebakken. De afdeling groenten en fruit wordt uitgebreid met de meest kwaliteitsvolle producten en een eigen sinaasappelpers. In de beenhouwerij wordt vrouwelijk rundsvlees geïntroduceerd en ook lokale verankering zal meer aanwezig zijn. Daarnaast blijven de de typische bier- en cadeaumanden beschikbaar.

Delhaize Kasterlee in cijfers:

  • 42medewerkers
  • 1690 m2 winkeloppervlakte
  • 15.000 producten
  • 5kassa’s, 5 quickscans en selfscans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service. Producten besteld op delhaize.be kunnen dus nog steeds opgehaald worden in Delhaize Kasterlee.

Julie, Brent en hun team zijn er klaar voor en kijken er naar uit om vanaf morgen hun klanten te mogen verwelkomen. “Elke klant die morgen langskomt leggen we extra in de watten. Voor iedere bezoeker voorzien we een leuk gezond welkomstgeschenkje!”, aldus Julie.

Delhaize Kasterlee bevindt zich in de Binnenpad 5, 2460 Kasterlee.

De openingsuren blijven voorlopig dezelfde en zijn als volgt: 

Maandag t.e.m. donderdag: 8u – 20u
​Vrijdag: 8u – 21u
​Zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten