Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Kortrijk St. Rochus brengen nieuwe wind én openen op zondag
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Kortrijk St. Rochus brengen nieuwe wind én openen op zondag

Kortrijk, 21 mei 2024. Morgen, woensdag 22 mei, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Kortrijk St. Rochus hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters Shalane en Jeroen, de meer dan 50 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Gemotiveerd team en extra lokale focus

Vanaf morgen staan Jeroen Demeersseman en Shalane Vandemaele aan het roer van Delhaize Kortrijk St. Rochus. Het Kortrijkse koppel heeft de voorbije maanden heel veel tijd geïnvesteerd om het hele team én de winkel te leren kennen, en wil vanaf dag één meteen schitteren.

“Alle winkelmedewerkers hier zijn nu echt klaar voor het nieuwe hoofdstuk”, vertelt Jeroen. “Daarmee is de basis gelegd en we willen nu vooral voortbouwen op al die ervaring en kennis, met nog extra lokale accenten erbovenop. We zijn er met z’n allen heel trots op dat we producten van meer dan twintig nieuwe, lokale leveranciers kunnen toevoegen aan ons assortiment.”

Voor producten die helemaal geworteld zijn in Groot-Kortrijk, introduceren de uitbaters zelfs een speciaal label “100% Kortrijk”. Daarover binnenkort meer nieuws.

Meteen nieuwe openingsuren, inclusief op zondag

Jeroen, Shalane en het hele team wilden ook inzetten op extra comfort en flexibiliteit voor de klanten, en dat doen ze meteen vanaf de start. Deze week al wijzigen de openingsuren van Delhaize St. Rochus, en gaan de deuren ook op zondag open van 7u30 tot 12u. Op alle andere dagen is de winkel ook minstens vanaf de middag open: een snelle lunch halen was nog nooit zo makkelijk.

Zo'n belangrijke wijziging laten de uitbaters niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens de eerste zondagopening op 26 mei pakken ze uit met heel wat feestelijkheden.

“Op zondag 26 mei, de dag van onze eerste zondagsopening, voorzien we voor de eerste 300 klanten een gratis boeket of een gratis biertje. Iedereen is van harte welkom, we kijken er écht naar uit om onze klanten warm te verwelkomen!” besluit Shalane. ​

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Kortrijk St. Rochus zien er voortaan als volgt uit:

Maandag: 12u tot 20u
​Dinsdag – zaterdag: 8u tot 20u
​Zon- en feestdagen: 7u30 tot 12u

Adres Delhaize Kortrijk St. Rochus: Pater Beckstraat 47, 8500 Kortrijk

 

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management