Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Oudenaarde verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Oudenaarde verwelkomen klanten

Oudenaarde, 2 februari 2024. Vanaf vandaag verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Oudenaarde hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 49 medewerkers en de klanten van Delhaize in Oudenaarde.

Enthousiaste ondernemers met gemotiveerd team

Géraldine en Clément Vanbesien staan vanaf morgen officieel aan het roer van Delhaize Oudernaarde . Ze brengen heel wat ervaring met zich mee en zijn naar eigen zeggen geboren in de retailsector.

“Van jongs af aan hielpen we mee in de winkel van onze ouders en leerden we het vak kennen. Onze goesting om zelf een eigen winkel uit te baten is alleen maar blijven groeien”, vertelt Géraldine. “We staan te popelen om nu ons eigen verhaal te vertellen en we kijken er ongelofelijk hard naar uit om van de Delhaize Oudenaarde het hart van de stad te maken”, vult Clément verder aan. “We geloven heel sterk in het potentieel van deze winkel en willen onze stad trots maken”.

Ook het team van Delhaize Oudenaarde is er klaar voor.

“De afgelopen weken maakten we kennis met Géraldine en Clément en leerden zij ons en de supermarkt beter kennen”, vertelt een medewerker. “Er is een groot gevoel van vertrouwen, dat me enorm veel zin geeft om erin te vliegen. De onzekerheid die vaak gepaard gaat met verandering, heeft ondertussen plaatsgemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe hoofdstuk!”

Nog betere winkelervaring

In de Delhaize van Oudenaarde staan de klant en zijn beleving centraal en ligt de focus er op een uitgebreid aanbod. Klanten die – almaar meer – tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit en nieuwigheden vinden hier absoluut hun gading. Uitbaters Géraldine en Clément zijn vastberaden om in de toekomst nog meer in te zetten op een goed gevulde winkel en te focussen op verse producten die het verschil maken. “Onze focus ligt op het aanbieden van de beste en meest verse producten. Fruit en groenten staan daarin centraal, maar ook onze bakkerij en beenhouwerij zullen onze uithangborden worden. De uitmuntende kwaliteit van onze producten is voor ons het allerbelangrijkste”, aldus Clément. ​

 

Delhaize Oudenaarde in cijfers:

  • 49 medewerkers
  • 2.017 m2 winkeloppervlakte
  • > 18.000 producten
  • 10% korting op meer dan 5.000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

 

Géraldine en Clément en hun team zijn er klaar voor en kijken er naar uit om veel klanten te mogen verwelkomen. “Elke klant die langskomt wordt bij ons onthaald met een stralende glimlach!”, besluit Géraldine.

Delhaize Oudenaarde bevindt zich in de Meerspoort 51, 9700 Oudenaarde.

De openingsuren blijven voorlopig dezelfde en zijn als volgt: 

Maandag t.e.m. zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management