Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
DELHAIZESUPERMARKT DIEST SCHENKT PAASEITJES AAN 8 LOKALE ORGANISATIES
Terug
Beter leven

DELHAIZESUPERMARKT DIEST SCHENKT PAASEITJES AAN 8 LOKALE ORGANISATIES

Politie Diest
​Brandweer Diest
​Algemeen Ziekenhuis Diest
​Rusthuis Ezeldijk
​WZC Sint Augustinus
​WZC Sint Annendael
​Martine Van Camp Diest
​WZC Wedbos Dienstencentrum

Diest – Delhaizesupermarkt Diest schenkt paaseitjes aan 8 lokale organisaties in Diest. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, heeft Delhaizesupermarkt Diest besloten om paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Story image
Story image

Tijdens deze uitzonderlijke periode hebben veel mensen het moeilijk en kan het moreel wat zakken. Daarom besloot Delhaizesupermarkt Diest om paaseitjes te schenken aan 8 lokale organisaties. “We gaan momenteel door een moeilijke periode waar veel mensen een opkikker kunnen gebruiken. Daarom hopen wij met dit klein gebaar een glimlach op een aantal gezichten te toveren.”, zegt Timo Van Lerberghe, de winkeldirecteur van Delhaizesupermarkt Diest. Alle instellingen hebben het voorstel heel positief ontvangen en zijn blij dat het zijn mensen hiermee een klein beetje kan verwennen.

Praktische Info

Delhaizesupermarkt Diest
Hasseltsestraat 14, 3290 Diest

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management