Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize brengt de magie van disney in jouw keuken
Terug
Beter leven

Delhaize brengt de magie van disney in jouw keuken

Kook samen met je favoriete Disney-figuren Gemakkelijk en lekker koken met of voor je gezin

Brussel – Samen met je kinderen koken is goed voor hun ontwikkeling, maar ook voor de familiesfeer. En jong geleerd is oud gedaan. Vanuit die gedachte lanceert Delhaize vanaf donderdag 9 juli een nieuwe spaaractie in samenwerking met Disney. De “Magische Keuken” is een leuk concept dat koken spelenderwijs aan kinderen introduceert. Daarbij legt Delhaize ook de nadruk op gemakkelijk en lekker koken met een snuifje magie.

Story image

Samen koken met de kinderen is goed voor hen

De keuken is een rijke omgeving om een kind ‘spelenderwijs’ vanalles bij te leren zowel op sociaal als verstandelijk vlak. Door in de keuken mee te helpen leren ze zelf hoe je eten klaarmaakt en leren ze een recept van begin tot einde volgen. Ook kun je in de keuken kinderen bijleren over veiligheid en hygiëne door zelf te tonen wat mag en niet mag. Daarnaast leren ze meten en wegen, nieuwe woorden en omgaan met materialen en ingrediënten, maar wordt hun fijne motoriek ook verder ontwikkeld door bijvoorbeeld het eiwit van het eigeel te scheiden. Daarbovenop kweken kinderen tijdens het koken ook meer zelfvertrouwen omdat ze trots zijn dat ze zelf iets verwezenlijkt hebben.
​Samen koken met de kinderen is dus goed voor hun ontwikkeling, maar ook voor de familiesfeer. Het is een leuke en spannende bezigheid om met de kinderen te doen en de teamspirit te verhogen. Voeg daar dan een snuifje magie van Disney aan toe en je hebt de perfecte combinatie voor een geslaagde kookactiviteit. Daarom lanceert Delhaize in samenwerking met Disney, de ”Magische Keuken”.

De ”Magische Keuken”: een snuifje magie tussen Delhaize en zijn klanten

De ”Magische Keuken” is een leuk concept dat koken spelenderwijs aan kinderen introduceert. Het gaat om een spaaractie waarbij 216 Disney-stickers te verzamelen vallen in een magisch kookalbum. Dat album bevat 17 leuke en lekkere recepten en instructies zodat ouder en kind samen met hun favoriete Disney-figuren maaltijden kunnen bereiden. Daarnaast kunnen klanten dankzij een spaarkaart Disney-items aankopen met korting zoals een brooddoos, bakvormen, mokken enz.
​Klanten kunnen hun spaarkaart of kookalbum vullen door flowpacks te verzamelen, bestaande uit 4 Disney-stickers en 1 spaarzegel. Die flowpacks kunnen ze verkrijgen per aankoopschijf van 20 euro of door deelnemende producten te kopen. Deze actie is geldig van 9 juli 2020 t.e.m. 26 augustus 2020.
​Daarnaast kunnen kinderen ook de app ‘Delhaize Magic Kitchen’ downloaden waarbij ze zelf chef-kok worden in de Magische Keuken en de hongerige klanten moeten bedienen. Dankzij de ‘Magische lepel’ stickers in de flowpacks kunnen kinderen ook heel wat extra menu’s unlocken om te bereiden. Op die manier leren ze spelenderwijs magische gerechten koken.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management