Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaizesupermarkt Heverlee & Kessel-Lo schenken paaseitjes aan Uz Leuven
Terug
Beter leven

Delhaizesupermarkt Heverlee & Kessel-Lo schenken paaseitjes aan Uz Leuven

Leuven – Delhaizesupermarkt Heverlee en Kessel-Lo schenken paaseitjes aan UZ Leuven. Omdat het moreel net zo belangrijk is als een evenwichtige voeding, zeker in deze periode, hebben Delhaizesupermarkt Heverlee & Kessel-Lo besloten om paaseieren te schenken. Daarmee wil Delhaize een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden en daarbij voedselverspilling tegengaan.

Tijdens deze uitzonderlijke periode hebben veel mensen het moeilijk en kan het moreel wat zakken. Daarom besloten Delhaizesupermarkt Heverlee & Kessel-Lo om paaseitjes te schenken aan UZ Leuven. “We gaan momenteel door een moeilijke periode waar veel mensen een opkikker kunnen gebruiken. Daarom hopen wij met dit klein gebaar een glimlach op een aantal gezichten te toveren.”, zegt Dimitri Cauwenbergh, de assistent store manager van Delhaizesupermarkt Heverlee. UZ Leuven heeft het voorstel heel positief ontvangen en is blij dat het zijn mensen hiermee een klein beetje kan verwennen.

Story image

Praktische Info

Delhaizesupermarkt Heverlee
Tervuursevest 19, 3001 Leuven

Delhaizesupermarkt Kessel-Lo
Diestsesteenweg 545, 3000 Leuven

UZ LEUVEN
Herestraat 49, 3000 Leuven

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

 

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management