Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize opent tijdelijke winkels speciaal voor zijn logistieke medewerkers
Terug
Beter leven, Winkelopeningen

Delhaize opent tijdelijke winkels speciaal voor zijn logistieke medewerkers

Brussel - Delhaize opent tijdelijke winkels voor medewerkers van de distributiecentra in Zellik en Ninove. Zo kunnen ze ondanks de uitzonderlijke omstandigheden waar ze nu mee geconfronteerd worden toch gemakkelijk hun basisboodschappen doen.

Story image

De medewerkers achter de winkels
Om zijn klanten in de huidige situatie zo goed mogelijk van dienst te zijn, verhoogde Delhaize de capaciteit in de distributiecentra waar de goederen worden opgeslagen voor levering aan winkels over heel België. Daarom stapten enkele van Delhaize’s distributiecentra over van twee naar drie shiften. De nachtshift die in het leven werd geroepen ondersteunt de dagploegen bij het klaarzetten van de bestellingen voor de winkels.

Hen helpen om België te helpen
Deze voorbereiders, interne technici en chauffeurs werken al meerdere weken erg hard om aan de hogere vraag te beantwoorden die ontstond doordat de verkoop van bepaalde producten onnodig steeg. Natuurlijk wil Delhaize hen steunen door het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom werd er besloten om hen de mogelijkheid te geven om hun basisboodschappen op hun werkplek te doen. Delhaize biedt hen een selectie van essentiële producten aan zoals rijst, suiker, toiletpapier,...
​Delhaize dankt ieder van zijn medewerkers alsook de aangesloten winkels en hun teams om de Belgen in deze bijzondere tijden van dienst te zijn.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management