Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Primeur: Delhaize lanceert warme keuken in supermarkt
Terug
Beter eten

Primeur: Delhaize lanceert warme keuken in supermarkt

Brussel – Vanaf vandaag kunnen de klanten van Delhaizesupermarkt Roodebeek warme en koude gerechten kopen in de eerste warme keuken van Delhaize in samenwerking met Tastyoo. Delhaize gaat daarmee nog een stap verder met haar ambitie om te innoveren en ze zal daarmee de noden van haar klanten nog beter vervullen. De nieuwe, warme keuken bevindt zich aan de ingang van de winkel zodat klanten ook zonder omweg hun warme en verse maaltijden zoals pizza, bereide Tastyoomaaltijden, pasta en ‘rescue’ soep kunnen kopen. Na 6 maanden wordt dit pilootproject geëvalueerd en indien positief bevonden uitgebreid naar andere Delhaizesupermarkten over heel België.

Welkom bij Delhaize, Tastyoo!

We kunnen er niet omheen: het consumentengedrag ondergaat de laatste jaren een ware metamorfose. Convenience en flexibiliteit zijn de kernwoorden van deze revolutie. Denk maar aan de stijgende vraag naar snelle on the go lunches of het online bestellen van voeding via verschillende diensten. Delhaize wil letterlijk mee zijn met het leven van haar klanten. Nu gaat Delhaize nog een stap verder met de lancering van een warme keuken in de supermarkt. In een tweede fase zal het ook mogelijk zijn om online een bestelling te plaatsen en te betalen. De klant zal de keuze krijgen om de maaltijd thuis te laten leveren of op te pikken in de Delhaize supermarkt.

“Delhaize wil met deze innovatie een antwoord geven op de huidige behoeften van de klanten in een stedelijke omgeving. Met dit nieuw concept willen we die klanten bedienen die op zoek zijn naar ultraverse, flexibele en handige maaltijdoplossingen. U merkt het - de retailsector evolueert snel en Delhaize wil de leiding nemen in deze revolutie”, zegt de CEO van Delhaize Xavier Piesvaux.

Pizza, bereide Tastyoomaaltijden, pasta en ‘rescue’ soep

De Tastyoo keuken zal bemand worden door twee medewerkers die de hele dag door verse warme of koude maaltijden maken met seinzoensgebonden en kwalitatieve producten.

Een greep uit het assortiment:

  • Pizza: keuze uit vijf soorten. De prijs varieert tussen €7,50 en €8,50.
  • Bereide Tastyoomaaltijden: keuze uit 2 opties die wekelijks veranderen naargelang het seizoen vanaf €7.
  • Pasta: keuze uit vier soorten pasta van het merk Bertagni die gecombineerd kunnen worden met vier sauzen gemaakt door Tastyoo. De prijs varieert tussen €5,50 tot €6,50.
  • Rescue soep: soep gemaakt van groenten die niet meer verkoopbaar maar wel consumeerbaar zijn voor €3.

Praktische Informatie

Delhaize Roodebeek
​Roodebeeksteenweg 199, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

 

Over TASTYOO

Tastyoo is een start-up die zich positioneert op de Belgische markt voor kant-en-klare maaltijden en is voornamelijk een thuisbezorgdienst voor kant-en-klare maaltijden. Met haar strategisch partnerschap met Delhaize wil Tastyoo een bijzonder kwaliteitsvolle ervaring bieden aan haar klanten. Tastyoo hanteert een artisanale productie met een tiental werknemers en is gevestigd in Waterloo.

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management
Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager